Fes ara la teva reserva

Lloguer de les instal·lacions per a festes, celebracions i trobades

Llogam les nostres instal•lacions de granja escola per a que pugueu gaudir d’elles per celebrar

Important!!!
Fins que no rebeu el e-mail de confirmació de reserva
NO teniu la granja reservada.
  • FESTES.
  • ANIVERSARIS.
  • TROBADES.
  • TORRADES.

El preu durant l'any 2018 és de 7 € per persona (IVA inclós), al gener de 2019 passarà a ser de 7,50 € per persona (IVA inclòs), amb un mínim de 30 persones. És a dir, els grups fins a 30 persones han de pagar un lloguer de 210€ per dia llogat (en dissabtes i festius des de les 6 hores del matí del dia llogat, fins a les 4 hores de la matinada del l’endemà del dia llogat), a partir de gener de 2019 aquest preu per dia llogat seria de 225€. Les instal•lacions s’han de deixar netes i ordenades, tal com les haureu trobat.

Si feis ara la reserva, se vos obrirà un programa de reserves on podreu veure si la data que vos interessa està disponible. També hi trobareu totes les condicions del lloguer clickant sobre una i d’informació. Podreu realitzar la reserva, pagant al moment un dipòsit del 50% del preu amb una tarjeta de crédit.

En el cas que la data que voleu reservar ja estigui ocupada, podeu mirar la sala per events que tenim al nostre hotel www.esconvent.org. La sala es lloga amb unes condicions similars a les de la granja escola i Ariany es troba a uns 35 minuts de Palma..

Vols descarregar-te aquesta invitació? Feu click a l'imatge.
Invitació granja

 

Granja Escola Sa Cabaneta